Energie en bewegen

Vermoeidheid en conditieverlies komen vaak voor bij kanker. Zowel tijdens als na de behandeling. Dit kan u beperken in uw dagelijks leven.

Terug

Hulp in Meander

Meander biedt oncologische revalidatieprogramma's om deze klachten te verminderen. Tijdens de therapie is er aandacht voor conditie-opbouw, verwerking en omgaan met vermoeidheid. Ook kunt u advies krijgen over een fysiotherapeut dicht bij huis.

Ook als u wordt opgenomen in het ziekenhuis hebben wij aandacht voor voldoende beweging.

Wilt u weten wat u zelf kunt doen om uw conditie op peil te houden tijdens uw behandeling voor kanker? Lees onze folder MeanderMove: Bewegen tijdens de behandeling van kanker.

Patiënten tussen de 18 en 39 jaar met kanker kunnen in Meander extra ondersteuning krijgen die past bij hun levensfase. Meander heeft zich hiervoor aangesloten bij het landelijke AYA Zorgnetwerk

Op de websites hieronder leest u meer over energie en bewegen bij kanker. Ook kunt u zoeken naar zorgverleners, organisaties en programma’s bij u in de buurt die u kunnen helpen.

Maak een afspraak met onze ondersteuningsconsulenten als u wilt weten welke hulp het beste past bij uw persoonlijke situatie.