centrum

Meander Centrum voor oncologische zorg

Met de ingrijpende ziekte kanker krijgt 1 op de 3 mensen te maken. Voor topzorg bij veel vormen van kanker staan er gespecialiseerde teams voor u klaar in Meander Centrum voor oncologische zorg.

Daarom Meander

  • Hoge kwaliteit zorg door ervaren specialisten
  • Alle zorg bij kanker op 1 vertrouwde plek
  • Gebruik van de nieuwste inzichten en technieken

Uw afspraak

maken of wijzigen

Overige vragen? Neem contact met ons op.

Terug

Meander Centrum voor oncologische zorg in Meander Medisch Centrum

Wanneer u hoort dat u (misschien) kanker heeft, gaan u en uw naasten een spannende tijd tegemoet. Bij Meander vinden wij het belangrijk u zo goed mogelijk te steunen. Naast het bieden van hoge kwaliteit zorg, staat luisteren naar uw wensen voorop. Zodat u zich zo prettig mogelijk en gehoord voelt voor, tijdens en na het behandeltraject.

Voor onderzoek en behandeling van bijna elke vorm van kanker, kunt u bij ons terecht. In het Meander Centrum voor oncologische zorg werken verschillende specialisten en medewerkers samen om u de beste zorg te kunnen geven. Iedere patiënt krijgt zorg op maat. Beslissingen maken we samen, want de zorg passen wij aan op uw wensen en behoeften. Daarbij werken we ook samen met specialisten uit het academisch ziekenhuis en andere ziekenhuizen in de regio, via de expertteams binnen Oncomid

In het Meander Centrum voor oncologische zorg werken ook ondersteuningsconsulenten. Zij zijn er om u te begeleiden, tijdens en na de behandeling. Bijvoorbeeld door u te helpen als u zich zorgen maakt over de toekomst. Of ergens problemen bij ervaart of met andere vragen zit. Want bij kanker staat u er niet alleen voor.

Foto van De heer Muntslag
De heer Muntslag
“Mijn arts is er één uit duizenden. Ik was erg ziek, maar met volle overtuiging zei ze: 'We gaan er alles aan doen om u beter te maken.' Dat gaf me zoveel kracht.”

Poliklinieken,
spreekuren & afdelingen

Bekijk het overzicht
14 oktober 2021

Meander Centrum voor oncologische zorg officieel geopend

Op woensdag 13 oktober is het Meander Centrum voor oncologische zorg officieel geopend. Mark Röell, burgemeester van Baarn en voorzitter van de Vrienden van Meander, Menno Tigelaar, locoburgemeester en wethouder Amersfoort, Frank de Reij, CEO van Meander, Judith Herder, longarts in Meander en Monica Bronsgeest, patient advocate Borstkankervereniging Nederland, onthulden een beeld dat geschonken is door kunstenaar Kees Verwey. Lees verder