Borstkanker: uw behandeling in Meander Medisch Centrum

U heeft borstkanker of een voorstadium hiervan. Wij begrijpen dat deze periode erg aangrijpend voor u is en dat u wilt weten wat u te wachten staat. De behandeling van borstkanker is complex. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om u goed voor te bereiden op uw behandeling.

Terug

Team van specialisten en samen beslissen

In een team van specialisten kijken we welke behandelingen voor u mogelijk zijn. Hierin zitten onder andere een internist-oncoloog, een oncologisch chirurg, een radioloog, patholoog, verpleegkundig specialist en een plastisch chirurg. Samen met u kijken we welke behandeling het best past bij uw persoonlijke situatie. Dit noemen we samen beslissen.

Uw vaste aanspreekpunt

U komt in contact met veel zorgverleners en afdelingen. Om u te helpen overzicht te houden is de mammacareverpleegkundige, verpleegkundig specialist of oncologieverpleegkundige uw vaste aanspreekpunt. Van hen hoort u welke van onderstaande informatie voor u geldt.

Snel naar links

Via onderstaande snel naar links komt u snel bij de voor u belangrijke informatie. Nog meer informatie over borstkanker kunt u vinden op www.meandermc.nl/borstkanker.