Werken en Leren

Iedere dag kiezen vele honderden patiënten Meander voor uitstekende zorg. Die zorg leveren we met ruim 3200 gastvrije en professionele medewerkers.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Meander heeft diverse vacatures voor uiteenlopende functies en volop opleidingsmogelijkheden. Ben jij die betrokken professional die wij zoeken?

 


 
                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRISMA-deskundige gezocht!

 

Ben of ken je een PRISMA-deskundige en wil je meewerken aan veilige zorg? Meander Medisch Centrum in Amersfoort is tot het einde van dit jaar voor 2 á 3 dagdelen per week op zoek naar een PRISMA-deskundige. PRISMA is een retrospectieve methode om naar de oorzaken van (bijna-) incidenten te zoeken. Zo kunnen we leren van (bijna)-incidenten en de zorg steeds veiliger maken. Als PRISMA-deskundige in Meander begeleid en coach je de interne calamiteitenonderzoeksteams. Je bewaakt de deadlines, leest mee en redigeert de onderzoeksuitkomsten en rapportages. Je doet de laatste check op de rapportage voor de Raad van Bestuur en geeft zo nodig aanbevelingen ter verbetering. Ben jij PRISMA-deskundige, 2 á 3 dagdelen per week flexibel beschikbaar én heb je ervaring in de zorg? Dan komen we graag met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gera de Jong, manager Kwaliteit en Veiligheid (g.jong@meandermc.nl).