Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Voorzieningen in Baarn

Geldzaken

In de winkel en het restaurant kunt u contant betalen of pinnen. 

Geestelijke verzorging/stiltecentrum

Naast medische vragen kan ziekte ook andere vragen oproepen. De geestelijk verzorger helpt met het ordenen van gedachten en het nadenken over ethische vragen. De patiënt, maar ook diens familie of vrienden, kunnen contact

opnemen met een geestelijk verzorger. Vraag ernaar bij de verpleegkundige.

Op locatie Baarn is een stiltecentrum en een islamitische gebedsruimte aanwezig. Deze bieden een plek om tot uzelf te komen, te bezinnen op de dingen die gebeurd zijn of die komen gaan. U vindt ze in de hal.

 

Oculenti Contactlenzen

Een contactlensspecialist van Oculenti Contactlenzen houdt op woensdagmiddag spreekuur op de polikliniek Oogheelkunde van locatie Baarn. Oculenti is gespecialiseerd in het aanpassen van contactlenzen voor medische indicaties. U kunt bij Oculenti ook terecht voor niet-medische, 'gewone' lenzen.


Parkeren
Parkeren rondom het ziekenhuis is gratis. Let op: er is een ‘blauwe zone’, hier kunt u alleen parkeren als u een parkeerschijf zichtbaar achter uw voorruit legt.
 

Restaurant en winkeltje
Het restaurant Meander Marché ligt in de hal, bij binnenkomst aan uw linkerhand. Het assortiment bestaat uit warme maaltijden, dagverse broodjes en salades, rauwkost en fruit. Uiteraard bent u tijdens openingstijden ook welkom in het restaurant voor een kop koffie of cappuccino aan de leestafel.
Naast het restaurant ligt het winkeltje. Het restaurant en de winkel zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt met uw pinpas  of contant betalen.

 

Roken

Meander wil een gezonde, rookvrije werk- en leefomgeving bieden voor medewerkers, patiënten, bezoekers en alle anderen die zich op het terrein van Meander begeven. Daarom is het totale ziekenhuisterrein van Meander rookvrij. Dat betekent dat er zowel binnen als buiten op het terrein niet gerookt mag worden. Roken is alleen toegestaan in de daartoe aangewezen rookplaatsen. In Baarn is deze rookplaats bij de hoofdingang naast de fietsenstalling

Stoppen met roken?

Neem dan contact op met de Stoppen-met-roken-poli van Longgeneeskunde voor advies en begeleiding.


Rolstoelen
In de hal staan rolstoelen. Deze kunt u lenen.

Speciaal vervoer
De FGBB Ouderenbus biedt ouderen aangepast vervoer binnen de gemeente Baarn. Hieraan zijn kosten verbonden. Reserveren kan via telefoonnummer 035 - 542 11 29.