Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Ruim 200 vrijwilligers zetten zich in voor patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum. Vrijwilligers zijn onmisbaar in het ziekenhuis en zijn actief in diverse functies zoals:

 

  • Gastvrouw of -heer in het openbaar gebied: de weg wijzen aan patiënten en bezoekers
  • Patiëntenondersteuner in de (poli)kliniek: verzorgen van bloemen, lunchen met patiënten in de lounge, een boodschap doen voor patiënten of een praatje maken of spelletje doen met patiënten
  • Leidster in KinderPark Meander: opvangen van kinderen tussen 1 en 6 jaar van patiënten en bezoekers.

 

 

Werk je graag met mensen, heb je goede contactuele eigenschappen, inlevingsvermogen, kan je goed luisteren en ben je geduldig? Dan is een vrijwilligersbaan in Meander wellicht iets voor jou.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich één of meerdere dagdelen per week willen inzetten voor de patiënten en bezoekers in Meander.

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of wil je meer weten? Hiervoor kun je contact opnemen met Ivonne Wijnhoven, Coördinator Klantencontact en Vrijwilligers, via 033 - 8505050.

 

Zondagsvrijwilligers

Er zijn ook zondagsvrijwilligers, die helpen bij de vieringen en patiënten van hun afdeling naar de kerkruimte brengen. Hiervoor kun je contact opnemen met Esther Weterman, secretaresse Geestelijke Verzorging, (033) 850 2964.