Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Vrijwilligers

Ruim 200 vrijwilligers zetten zich in voor patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum. Vrijwilligers zijn onmisbaar in het ziekenhuis en zijn actief in diverse functies zoals:

 

  • Gastvrouw of -heer in het openbaar gebied: de weg wijzen aan patiënten en bezoekers
  • Patiëntenondersteuner in de (poli)kliniek: verzorgen van bloemen, lunchen met patiënten in de lounge, een boodschap doen voor patiënten of een praatje maken of spelletje doen met patiënten
  • Leidster in KinderPark Meander: opvangen van kinderen tussen 1 en 6 jaar van patiënten en bezoekers.

 

 

Aanmelden als vrijwilliger 
Werk je graag met mensen, heb je goede contactuele eigenschappen, inlevingsvermogen, kan je goed luisteren en ben je geduldig? Dan is een vrijwilligersbaan in Meander wellicht iets voor jou.

 

Momenteel (september 2021) zijn er voldoende vrijwilligers actief in Meander en is het tijdelijk niet mogelijk om je aan te melden als nieuwe vrijwilliger. Zodra er weer vrijwilligersvacatures zijn, maken we dit kenbaar via deze website en onze social-media kanalen. 

 

Zondagsvrijwilligers

Er zijn ook zondagsvrijwilligers, die helpen bij de vieringen en patiënten van hun afdeling naar de kerkruimte brengen. Hiervoor kun je contact opnemen met Esther Weterman, secretaresse Geestelijke Verzorging, (033) 850 2964.