Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Werken in Meander

In Meander delen we met elkaar de ambitie van een klantgericht, deskundig en betrouwbaar ziekenhuis voor onze patiënten. Dat betekent dat wij die ambitie ook met jou delen wanneer je bij ons werkt.

Meander is een betrouwbare werkgever en biedt werk aan ruim 3000 enthousiaste medewerkers, die dagelijks de best mogelijke zorg leveren aan vele honderden patiënten.


Meander Talent & Kwaliteitsregister V&V
De patiënt staat centraal bij Meander. Klantgerichte en deskundige zorg zijn daarbij belangrijke waarden voor onze professionals. Dit betekent dat wij altijd up-to-date zijn in ons vakgebied.
Iedere afdeling heeft zijn eigen kwaliteitspaspoort dat digitaal wordt bijgehouden op een digitaal platform genaamd meander talent. Hierdoor ben je als professional in het Meander altijd op de hoogte van belangrijke kennis en kunde binnen je vak. Alle voorbehouden- en risicovolle handelingen en medische techniek worden bijgehouden in meander talent en kunnen door middel van verschillende leervormen op pijl gehouden worden. We verwachten hierin ook een actieve bijdrage van jouw kant.
Onderstaande film legt uit hoe dit platform werkt.

 

 

 

De deskundigheden die in Meander Talent worden bijgeschoold, kunnen punten opleveren voor het Kwaliteitsregister V&V. Daarom ondersteunt het Meander Medisch Centrum medewerkers de mogelijkheden van het Kwaliteitsregister V&V.

 

Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen
Meander is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Dit betekent dat wij voor veel medische specialismen opleidingen in huis hebben. Wij bieden hooggespecialiseerde zorg, gebaseerd op de nieuwste medische inzichten. Wij investeren doorlopend in onderzoek en opleiding van onze medewerkers en in de nieuwste apparatuur. Met als doel patiënten op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare wijze zorg te bieden.


Kijk voor meer informatie op de site van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen(STZ)

Flexibel
Bij Meander kan je flexibel werken. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Uiteraard worden je werktijden in goed overleg afgestemd. 

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken? Ga dan naar vacatures en misschien kunnen we je binnenkort begroeten als een van onze collega’s.