Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Vacature: studenten geneeskunde voor project Covid Thuis

Meander Medisch Centrum is met spoed op zoek naar een student geneeskunde (5e- of 6e-jaars) die wil helpen bij het ondersteunen bij het project Covid Thuis. Een uitdagende bijbaan én direct bijdragen aan relevante Covid-zorg.
 
Doelstelling Covid Thuis
Het project Covid Thuis heeft als doelstelling om stabiele covid-19-patiënten veilig eerder naar huis te laten gaan met zuurstof. Thuis worden deze patiënten gemonitord via een app. Hierdoor wordt de opnameduur korter, de druk op de kliniek lager en kunnen we meer patiënten helpen.
 
Werkdagen en vergoeding
Het gaat om 7 dagen in de week van maandag tot en met zondag van 9.00-17.00. We zoeken een gemotiveerde student die samen met de huidige collega’s deze uren kan invullen. Voorkeur gaat uit naar een student die 3,4 of 5 dagen per week beschikbaar is. Het gaat in eerste instantie om de periode juni – september (3 maanden). Waarbij verlenging niet uitgesloten is. De werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd.
 
Wij bieden jou:
•    In eerste instantie een contract voor 3 maanden vanaf 1 juni 2021 met mogelijkheid tot verlenging.
•    Een salaris van € 2.526,- tot maximaal € 3.774,- bruto per maand (FWG 50) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 
Wat ga je doen?
Onder supervisie van een longarts ben je verantwoordelijk voor het volledige proces tijdens het thuismonitoren van patiënten die na een corona-infectie met zuurstof naar huis kunnen. Je takenpakket bestaat uit het includeren van patiënten, instructies geven over de werking van de app en saturatiemeter, een persoonlijk behandelplan opstellen, telefonische begeleiding tijdens de behandeling en het afsluiten van het traject met hierbij contact met de zuurstofleverancier en huisarts. Je hebt gedurende dit traject op vaste tijden telefonisch contact met de patiënten. Bij toename van klachten kan je gebeld worden, waarbij je de ernst van de klachten moet inschatten en tijdig moet overleggen met de longarts.
 
Solliciteren en meer informatie
Zoek je een uitdagende bijbaan, wil je ervaring opdoen en direct bijdragen aan relevante Covid-zorg implementatie? Mail dan je cv met korte motivatie en beschikbaarheid naar Ton Schulte via HA.Schulte@meandermc.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je hier terecht.