Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Zorggerelateerde opleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een baan in het ziekenhuis? Kijk dan eens bij de hieronder genoemde beroepsopleidingen. Het zijn leerroutes waarbij je leren en werken combineert. Meander zorgt dat je hierbij goed begeleid wordt.

Operatieassistent en Anesthesiemedewerker HBO - 3-jarige leerroute


Deze opleidingen kun je volgen als je minimaal een HAVO-diploma hebt met het profiel Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek. In sommige gevallen kan het ook als je een MBO-opleiding niveau 4 hebt gedaan. De theorie volg je in het opleidingsinstituut van het UMC in Utrecht. De praktijkervaring doe je op in de operatiekamers van Meander.

Duale MBRT Radiodiagnostisch laborant HBO - 4-jarige leerroute
Voor de opleiding tot radiodiagnostisch laborant of medisch nucleair werker heb je minimaal een HAVO-diploma nodig met het profiel Natuur & Techniek. Deze opleiding verzorgen wij in samenwerking met de Hogeschool Inholland.
De theorie volg je bij het opleidingsinstituut. De praktijkervaring doe je op bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van Meander.

Longfunctieanalist HBO – 3 jarige leerroute
Voor de opleiding tot longfunctieanalist heb je minimaal een HAVO diploma nodig of een afgeronde MBO-opleiding op niveau 4. De theorie volg je bij het LOI. De praktijkervaring doe je op bij de longfunctieafdeling van Meander.

Meer informatie

De meeste opleidingen gaan jaarlijks van start in augustus/september. Enkele opleidingen starten meerdere keren per jaar. Kijk in ons overzicht met vacatures wanneer Meander leerlingen zoekt voor de betreffende leerroutes. In de vacaturetekst krijg je verdere uitleg over de opleidingsroute en de wijze waarop je kunt solliciteren.