Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Vincent

Storingen bij de brandmeldinstallaties, liften of andere technische systemen, zijn veel voorkomende defecten waar vakman Vincent Koudijs zich dagelijks mee bezighoudt. Hij is ruim dertien jaar werkzaam in de Algemene Techniek van Meander Medisch Centrum en doet dit nog altijd met veel plezier.

 

 

 

“Ik ben als medewerker in de Algemene Techniek verantwoordelijk voor alle eerstelijns storingen van vaste installaties in het ziekenhuis. Je kunt dan denken aan de elektriciteit, sprinklerinstallaties of verwarming. Als team zorgen we ervoor dat klanten, met wie wij samenwerken, goed worden begeleid, afspraken worden gemaakt en documentatie wordt bijgehouden”, vertelt de trouwe Meandermedewerker. “Hiernaast draaien we ook storingsdiensten, deze doe je alleen en vallen buiten werktijden én in de weekenden. Persoonlijk vind ik de storingsdiensten altijd erg leuk, ze zorgen voor wat extra uitdaging. De techniek is onvoorspelbaar en je weet nooit wanneer zich ergens een probleem voordoet.”

 

 

Niet alleen de storingsdiensten en werkzaamheden maken Meander een fijne werkplek voor Vincent, ook zijn collega’s en de vrijheid binnen zijn functie zorgen voor extra motivatie. “Geen dag is hetzelfde bij Meander. Je bevindt je op diverse plekken in het ziekenhuis, hebt uiteenlopende taken en kan altijd aan de slag. We werken 4x9 diensten, wat inhoudt dat ik iedere week een dagje vrij ben. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk en ook het team is super. We vormen een leuke groep, we leren van elkaar en kunnen met elkaar lachen. Een beetje humor hoort er zeker bij.” Vincent ziet werken bij Meander als iets om trots op te zijn. “De afdeling, en eigenlijk ook het hele ziekenhuis, voelt vertrouwd voor mij. Mede door het verantwoordelijkheidsgevoel dat mijn functie met zich mee brengt, voelt het pand echt als mijn ziekenhuis. Mijn Meander”, aldus Vincent.

 

Ben jij enthousiast geworden en is techniek echt iets voor jou? Bekijk dan hier de vacature voor Werktuigbouwkundige in Meander