Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Nick en Remco

Nick en Remco, twee gedreven elektrotechnici met veel passie voor hun vak. Beiden solliciteerden zij, niet lang na elkaar op een vacature bij Meander Medisch Centrum in de hoop een nieuwe uitdaging te vinden. Inmiddels is het ziekenhuis een tweede thuis geworden voor de mannen.

 

 

 

“Ik werd via-via op de hoogte gebracht van een openstaande vacature bij Meander en reageerde hier vrijwel direct op. Ik wilde iets nieuws, een functie met veel uitdaging en vooral diversiteit”, begint Nick. “Ik doe iedere dag wel iets anders, zo doe ik naast alle soorten elektro ook nog werktuigbouw. Het is een all-round functie waarbij niet in hokjes wordt gedacht, je mag hier zoveel meer dan de gemiddelde baan in deze sector.” De vele mogelijkheden binnen de functie zorgen dagelijks voor veel motivatie bij de mannen. Ze zetten zich maar al te graag in voor het ziekenhuis en haar patiënten en bezoekers.

 

 

 

 

“Onze werkzaamheden zijn heel erg breed, er is veel afwisseling, je leert van elkaar en werkt met mensen. Dit laatste punt motiveert mij enorm. Alles in Meander is elektrotechniek en zonder zijn we niets, er zijn altijd mensen die afhankelijk zijn van onze kennis en vaardigheden”, zegt Remco. Dit verantwoordelijkheidsgevoel is voor de twee technici een belangrijk aspect van hun functie. “Het ziekenhuis rekent op ons.” Naast verantwoordelijk en veelzijdigheid zijn de mannen ook positief over de arbeidsvoorwaarden en samenwerking met het team. “We draaien hier 4x9 diensten, zijn een hecht team, kunnen goed samenwerken en houden van een beetje humor. Een geintje op zijn tijd moet dan ook kunnen” vertelt Nick lachend. “

 

 

Ben jij enthousiast geworden en is techniek echt iets voor jou? Bekijk dan hier de vacature voor Elektrotechnicus in Meander.