Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Floor

Na een tijdje thuis te hebben gezeten besloot Floor Boelens toch weer een stap in de wereld van techniek te doen. Ze nam een kijkje op de banenmarkt van Meander en besloot dat een functie in de medische techniek voor haar was weggelegd.

 

 

 

“Ik ben medische instrument-technicus en nog maar een klein half jaar in dienst bij Meander. Het team Medische Techniek doet het onderhoud en de reparaties van medische apparatuur en geeft informatie over eerstelijns storingen door aan onze firma’s. We werken in het ziekenhuis met drie clusters, dit zijn groepen van drie, soms vier collega’s. Ieder cluster richt zich op zijn eigen stukje van het pand, op deze manier specialiseer je je op jouw deel en weet je hier ook meer vanaf”, begint Floor. Techniek en het tot stand komen hiervan is een goede combinatie volgens de gedreven technicus. Elke dag doen zich weer nieuwe werkzaamheden voor, wat het werk voor Floor des te leuker maakt.

 

 

 

“Er is hier in huis zoveel te doen, het werk is afwisselend en je weet nooit wat je te wachten staat. Ik probeer mij aan een planning te houden, maar ga soms aan het eind van de dag naar huis zonder ook maar één van mijn geplande werkzaamheden gedaan te hebben. Ik bekijk het dan positief en denk aan de andere (spoed) storingen die ik wel heb opgelost, dat bezorgt me dan toch nog een voldaan gevoel. Ook de sfeer in het team is goed”, zo zegt Floor. Ze voelt zich meer dan welkom tussen de mannen op de afdeling en zou ook niet meer anders willen. “Ik werd hier met open armen ontvangen en kan lekker mezelf zijn. Ik kan goed samenwerken met mijn collega’s, maar ga ook zelfstandig aan de slag. Vaak hoor ik dan hoe dankbaar mijn werk eigenlijk is, firma’s met wie wij werken, zijn positief en ook patiënten en collega’s van andere afdelingen zijn je dankbaar als je ze ervan verzekerd dat de apparatuur naast hun bed zijn werk blijft doen.”