Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Toppers in Techniek

Techniek, het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een baan in het ziekenhuis. Achter de schermen zorgt een team van technische medewerkers ervoor dat zorgprofessionals hun werk kunnen doen. Wie zijn die toppers in de techniek en wat maakt hun werk in Meander zo interessant? Lees de verhalen van Nick, Remco, Gerjan, Floor en Vincent. 

 

Ontdek de techniek vacatures in Meander

 

 

 

 

Nick en Remco, twee gedreven elektrotechnici met veel passie voor hun vak. Beiden solliciteerden zij, niet lang na elkaar op een vacature bij Meander Medisch Centrum in de hoop een nieuwe uitdaging te vinden. Inmiddels is het ziekenhuis een tweede thuis geworden voor de mannen. Lees hier het volledige verhaal van Nick en Remco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een tijdje thuis te hebben gezeten besloot Floor Boelens toch weer een stap in de wereld van techniek te doen. Ze nam een kijkje op de banenmarkt van Meander en besloot dat een functie in de medische techniek voor haar was weggelegd. Lees hier het volledige verhaal van Floor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storingen bij de brandmeldinstallaties, liften of andere technische systemen, zijn veel voorkomende defecten waar vakman Vincent Koudijs zich dagelijks mee bezighoudt. Hij is ruim dertien jaar werkzaam in de Algemene Techniek van Meander Medisch Centrum en doet dit nog altijd met veel plezier. Lees hier het volledige verhaal van Vincent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na twintig jaar als elektrotechnicus te hebben gewerkt, was hij toe aan wat nieuws. Gerjan Bruintjes, inmiddels al anderhalf jaar in dienst bij Meander, solliciteerde op een vacature voor coördinator Algemene Techniek, kreeg de functie en is nog lang niet van plan er afstand van te doen. Lees hier het volledige verhaal van Gerjan.