Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Leren en ontwikkelen

In Meander is volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij ook mensen opleiden. Zo hebben we voortdurend leerlingen in dienst en bieden we stageplaatsen aan voor interne en externe opleidingen. We leiden jaarlijks voor alle groepen leerlingen op.


Om kwaliteit te waarborgen worden regelmatig bijscholingen georganiseerd en is er de mogelijkheid externe scholingen te volgen. Tevens wordt in het operatiecomplex vier keer per jaar een ‘Week van het Meekijken’ georganiseerd, waarbij medewerkers elkaar onderling toetsen op hun kennis en vaardigheden.


Steeds beter 

In Meander werken vele disciplines samen onder het motto ‘Steeds beter’. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Ons primaire doel is het bieden van professionele patiëntenzorg. Gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Hierbij staan de Meander kernwaarden: betrokken, deskundig en ambitie centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.


Recoveryverpleegkundige Diana Johns deed wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van ijsjes na een operatie. Het onderzoek schopte het tot een publicatie in het toonaangevende wetenschappelijke blad British Journal of Anaesthesia.

 

Foto OK-patiënt met ijsje