Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Word jij onze nieuwe collega? MBB’er gezocht!

Max en Talitha zijn MBB’ers (Medische Beeldvormende en Bestralingsdeskundigen) in Meander Medisch Centrum in Amersfoort en zoeken nieuwe collega’s. Ben jij een ervaren MBB’er en wil je werken in een topklinisch ziekenhuis, met de modernste apparatuur, een hybride OK, doorgroeimogelijkheden en een topteam?

 

Enthousiast en nieuwsgierig naar Meander? Neem contact op met het carrièrebureau via solliciteren@meandermc.nl.

 

 

 


 
 

Talitha: “Mijn opleiding heb ik in Groningen gevolgd en via stages in Deventer en Tel Aviv ben ik in Amersfoort terecht gekomen. Mijn roots liggen in het midden van het land en ik wilde graag weer op deze centrale plek gaan wonen en werken.
Het werk als MBB’er in Meander biedt veel afwisseling, doordat ik diverse soorten onderzoeken begeleid. Ik werk nu bij de MRI en verricht reguliere werkzaamheden op de radiologie. Daarnaast ben ik mij verder aan het specialiseren. Ik volg vanuit Meander de post HBO MRI-opleiding in Eindhoven. Zo kan ik doorgroeien in het MBB-vak.”

 

 

Max werkt op de angiokamer en op de hybride OK en verricht reguliere werkzaamheden op de radiologie.
“Ik heb de duale opleiding gevolgd vanuit Meander. We werken in Meander met moderne, state-of-the-art apparatuur. Net als Talitha krijg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen en te specialiseren. Ik volg momenteel de angio-opleiding vanuit Meander. We hebben veel vrijheid in het plannen van de diensten. Het team is top en we staan altijd voor elkaar klaar.”