Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

ICT van waarde

De eerste associatie die mensen bij een baan in het ziekenhuis hebben, is een verpleegkundige of een arts in een witte jas. Maar er zijn natuurlijk veel meer werkzaamheden die gedaan moeten worden. In Meander Medisch Centrum werken meer dan 50 ICT-collega's op de afdeling I&A (Informatisering en Automatisering). 

 

Werk je graag in een omgeving waar je werk ertoe doet? Waar je werk van waarde is voor patiënten en zorgcollega's? Dan is een baan in Meander echt iets voor jou!

 

Ontdek de ICT-vacatures in Meander

 

 

 

 

 

 

 

"Ik heb veel respect voor ons verplegend personeel dat dag en nacht klaar staat voor onze patiënten. Het feit dat ik onze eindgebruikers, de vele medewerkers van Meander, kan helpen om hun werk te vergemakkelijken geeft mij veel voldoening.” Lees hier het volledige verhaal van Ana. 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

ICT-adviseur Laura: "Ons werk in het ziekenhuis wordt steeds belangrijker. Bijna niets draait tegenwoordig meer zonder ICT." Laura heeft bewust gekozen voor een baan in het ziekenhuis. "Hier ben ik van waarde voor patiënten." Benieuwd naar het werk van Laura? Lees het artikel van de Amersfoortse Courant.