Ontdek jouw baan in Meander

Iedere dag kiezen vele honderden patiënten Meander voor uitstekende zorg. Die zorg leveren we met ruim 3200 gastvrije en professionele medewerkers. Meander Medisch Centrum is altijd op zoek naar nieuwe collega's. Van verpleegkundige tot ICT-er en van OK-medewerker tot elektrotechnicus. We hebben vacatures in de zorg én achter de schermen.

 

Bekijk de actuele vacatures

 

Aanbod zorgpersoneel i.v.m. coronavirus

Op dit moment zijn we alle aanmeldingen aan het verwerken. We vragen je tot nader bericht niet meer aan te melden, tenzij je een gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige of een geregistreerd arts bent en niet nodig bent bij jouw eigen organisatie. Is dat op jou van toepassing? Mail dan naar solliciteren@meandermc.nl en verwerk in je mail het volgende:

  • Bij onderwerp: ‘Aanmelding i.v.m. Corona’
  • BIG en registratiedatum;
  • Periode waarin je beschikbaar bent;
  • CV als bijlage.

 

 

Vervolg Team Spoedeisende Hulp

Afgelopen maanden heb je artsen en verpleegkundigen van Meander Medisch Centrum kunnen volgen bij hun werkzaamheden op de SEH in het programma Team Spoedeisende Hulp op RTL5. De gewaardeerde tv-serie krijgt een vervolg! De opnamen van nieuwe afleveringen, waarin veel van onze collega's van het SEH-team weer te zien zullen zijn, zijn al gestart. De nieuwe serie wordt vanaf maart 2020 uitgezonden. 

Heeft deze serie je nieuwsgierig gemaakt naar een baan in Meander? Neem dan contact op met onze recruiter, bel of stuur een appje naar 06 - 1088 6167

 

 

Werken als verpleegkundige?

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige en wil je een beter beeld van het werken in Meander? Bekijk dan de film hieronder en kijk op onze verpleegkundigen pagina. In Meander hebben we de vacature van IC verpleegkundige doorlopend open staan.

 

 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in Meander?

Neem contact op met onze recruiter:

 

 

Stage in Meander

Ben je op zoek naar een stage, kijk dan verder op deze pagina.