Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Klantenpanel

Wilt u enkele keren per jaar meedenken over nieuwe ontwikkelingen? Meld u zich dan nu aan voor ons klantenpanel! Via het klantenpanel vragen wij af en toe naar uw mening over een bepaald onderwerp. Door uw ervaringen, wensen en behoeften met ons te delen, kunnen wij onze zorg verder vernieuwen en verbeteren.

 

 

Wat doet een panellid?

Ongeveer 3 tot 4 keer per jaar nodigen wij u per e-mail uit om mee te denken over verschillende onderwerpen. Voorbeelden zijn:
•    Peilen van meningen over de zorg die we bieden
•    Achterban raadpleging
•    Bevraging over een bepaald thema zoals: MijnMeander of Mantelzorg
•    Wat kan er beter in Meander?


Via een e-mail ontvangt u een bericht met een link naar een digitale vragenlijst. Het invullen duurt afhankelijk van het onderwerp ongeveer 5 tot 15 minuten.


Deelname is vrijblijvend 
Uw deelname is altijd vrijblijvend en u bepaalt zelf hoe vaak u wilt deelnemen. Ook kunt u elk moment weer stoppen. Jaarlijks krijgt u terugkoppeling van de resultaten van de verschillende onderzoeken.


Privacy gewaarborgd
Wij verwerken uw antwoorden en reacties altijd anoniem. Bij de onderzoeken koppelen wij de reacties nooit aan uw naam. Ook verstrekken wij persoonlijke gegevens nooit aan derden. Uw privacy is daarmee volledig gewaarborgd.


Heeft u interesse?
Vul dan onderstaand formulier in en meld u aan voor ons klantenpanel.
 

 

 

 

 

 

Forms Experience Portlet

Actions
Loading...
Deze portlet is niet geconfigureerd, of de instellingen zijn onjuist. Kies "Gedeelde instellingen bewerken" om een toepassing te selecteren of vraag de beheerder om hulp.