Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum levert aantoonbaar kwaliteit

Meander Medisch Centrum heeft het kwaliteitskeurmerk van Qualicor Europe (voorheen het Nederlands Instituut voor de Accreditatie van Ziekenhuizen, NIAZ) behaald. Qualicor Europe geeft het keurmerk af aan ziekenhuizen die volgens hun eisen een adequate en veilige organisatie zijn.

Dit certificaat is dé bevestiging dat patiënten aantoonbaar vertrouwen kunnen hebben in de kwaliteit van de zorg die Meander biedt. Meander is trots op het behalen van dit keurmerk omdat het een onafhankelijk oordeel geeft over de kwaliteit van patiëntenzorg. Het onderstreept de klantwaarden van Meander: klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Voorafgaand aan de certificering heeft Meander laten zien hoe de zorg binnen het ziekenhuis georganiseerd is. Meander werkt voortdurend aan verbetering, zodat patiënten de beste zorg krijgen die zij nodig hebben. In medische en verpleegkundige zorg, maar ook in logistiek, service en veiligheid wil Meander voor patiënten ‘gewoon beter’ zijn.

Logo Qualicor

Over Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staat Qualicor Europe voor kwaliteit. Opgericht voor en door mensen uit de zorg. Om het leven van patiënten steeds beter te maken. Via assessments en audits helpen zij de zorg om kwaliteit te borgen in hun werk en processen.

Kijk voor meer informatie op de website van Qualicor Europe