Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Sport orthopedisch chirurgen

De (sport) orthopedisch chirurgen van Meander Medisch Centrum zijn de specialisten als er sprake is van sportletsel. Naast kennis van en affiniteit met vele sporten en begrip voor uw sportambitie, hebben zij uitgebreide ervaring met de specifieke behandelingen en operaties. 
 
  • Robert Gaasbeek, gespecialiseerd in algemene sportletsels en in knieletsel, orthopedisch sport consulent van topklasse voetbalvereniging SV Spakenburg en IJsselmeervogels, deelopleider  voor sportartsen, lid Nederlandse orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundigen. 
  • Rob Nordkamp, gespecialiseerd in algemene sportletsels, schouderletsel en knieletsel, orthopedisch sportconsulent  van topklasse voetbalvereniging IJsselmeervogels, waarnemend deelopleider sportartsen, lid Nederlandse orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundigen, lid Vereniging Sport Geneeskundigen.
  • Joost Hagedoorn, gespecialiseerd in algemene sportletsels, in voet- en enkelletsel en knieletsel, oud clubarts van betaald voetbalvereniging Go Ahead Eagles, lid Nederlandse orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundigen. 
  • Heleen Sonneveld, gespecialiseerd in algemene sportletsels en in schouder- en elleboogletsel, lid Nederlandse orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundigen.
  • Bas Ongkiehong, gespecialiseerd in algemene sportletsels en knieletsel, lid Nederlandse orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundigen .
     
De orthopedisch chirurgen van Meander verzorgen als opleiders een deel van de erkende opleiding tot Sportarts in Nederland.