Waar heeft u klachten?

Orthopedie en Traumatologie Amersfoort

Onze orthopeden behandelen afwijkingen en letsels van het steun- en bewegingsapparaat. Dit zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden van het lichaam. De orthopeden behandelen aangeboren afwijkingen en letsel dat u later heeft opgelopen. Voorbeelden van afwijkingen en letsels die wij behandelen zijn:

 

Orthopedie in Meander Medisch Centrum

Orthopedie Meander staat garant voor: korte wachttijden, weinig complicaties en hoge kwaliteit van zorg. 

In Meander Medisch Centrum werken negen ervaren orthopeden. Zij hebben allemaal kennis van algemene orthopedie. Iedere orthopeed heeft zich ook gespecialiseerd in een specifiek aandachtsgebied. De aandachtsgebieden waar wij ons op richten zijn:

 

Rapid Recovery bij nieuwe heup of knie

Voor het snelle herstel bij kunstgewrichten (protheses)voor knie of heup werken wij volgens de Rapid Recovery methode.

 

 

Bekijk ook de films: nieuwe heup I nieuwe knie | leefregels heupprothese

 

Afspraak maken bij de orthopeed van Meander Medisch Centrum

Wilt u een afspraak maken bij een orthopeed van Meander Medisch Centrum? Dan heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Daarna plant de polikliniek een afspraak voor u in. Wij hebben een polikliniek Orthopedie in AmersfoortBaarn en in Nijkerk. Per polikliniek gelden specifieke wachttijden voor Orthopedie.

 

Als wij een afspraak hebben gemaakt, krijgt u van ons een brief met daarin de geplande datum, tijd en locatie. Zo kunt u altijd teruglezen wanneer wij u verwachten. U kunt uw afspraken ook bekijken in het online patiëntenportaal MijnMeander of in de MijnMeander app.