Meander Da Vinci - Focuskliniek voor Wondgenezing en Hyperbare Geneeskunde

De Da Vinci Kliniek heeft zich volledig gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met complexe wonden en het behandelen van late bestralingsschade die is ontstaan na het ondergaan van radiotherapie.

 

Onze artsen, wondconsulenten en verpleegkundigen zijn experts op het gebied van complexe wondgenezing en late bestralingsschade en zetten hun ervaring in om u het optimale behandelresultaat te bieden. Door de jarenlange ervaring die we hebben te combineren met unieke behandelmethoden kunnen we u de zekerheid bieden dat u bij ons de juiste en meest effectieve behandeling krijgt.

 

Complexe wonden
Da Vinci Kliniek biedt een uniek zorgconcept en wij zijn specialist in het behandelen van complexe wonden (diabetische voetwonden, wonden ten gevolge van bestraling). Een complexe wond is een wond die langer dan 3 weken bestaat en niet of slecht geneest.

 

Late bestralingsschade

Late bestralingsschade zijn klachten die 3 maanden na de laatste bestraling nog aanwezig zijn of dan ontstaan. U moet dan denken aan pijn, fibrose, bewegingsbeperking, bloed in urine of ontlasting, incontinentie of slikproblemen. Deze klachten kunnen verbeteren met hyperbare zuurstoftherapie.

 

Behandelingen
Wij combineren diverse behandelingen met als doel te komen tot het beste resultaat. Mogelijke behandelingen zijn bijvoorbeeld hyperbare zuurstoftherapie, compressietherapie en negatieve druktherapie. Welke behandelingen we inzetten, wordt bepaald op basis van uw persoonlijke medische situatie.

 

Meer informatie over onze behandelingen kunt u vinden op onze website www.davincikliniek.nl.

 

Wondpoli

Wij zijn dagelijks van 8.00- 16.30 uur open voor wondzorg.

 

Diabetisch voetenspreekuur

Iedere woensdag is er een diabetisch voetenspreekuur, waar ook medisch specialisten van Meander bij betrokken zijn.

 

Afspraak maken

Voor een afspraak heeft u een verwijzing nodig. Uw huisarts of medisch specialist kan u voor de behandeling van complexe wonden of late bestralingsschade verwijzen via zorgdomein of via onze website www.davincikliniek.nl/verwijzen/.

 

Onze kliniek is telefonisch bereikbaar op 033 - 20 20 300.

 

Wij weten dat het zorgtraject voor u al zwaar genoeg is en stellen dan ook alles in het werk om uw tijd bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Plaats tekst hier.


Verbonden aan
Chirurgie
Plastische Chirurgie