Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Hart en Vaatcafe over hartritmestoornissen

Patiëntenorganisatie Harteraad organiseert op donderdag 15 november samen met het Meander Medisch Centrum in de Foyer van Meander een Hart&Vaatcafé met als thema ‘hartritmestoornissen’.

Reactie naar aanleiding van berichtgeving over biologisch oplosbare stent

In Meander Medisch Centrum volgen we het advies van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. Patiënten die een oplosbare stent hebben gekregen bij het dotteren en waarbij het mogelijk verstandig is om langer dubbele antistolling te slikken, bieden wij een extra adviesgesprek aan. Lees meer >

Huisartsen en ziekenhuizen zetten in op verbeteren van zorg bij atriumfibrilleren

Huisartsen en cardiologen van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Meander Medisch Centrum Amersfoort zetten in op het verbeteren van de zorg voor patiënten met atriumfibrilleren.

Hart & Vaatcafé nu ook in Amersfoort

Op woensdagavond 2 november zijn hart- en vaatpatiënten, hun naasten en belangstellenden uit de regio Amersfoort om 19.30 uur van harte welkom bij het eerste Hart & Vaatcafé in Meander Medisch Centrum. Deze wordt samen met de Hart&Vaatgroep regio Utrecht/'t Gooi georganiseerd. Het thema is ‘omgaan met angst en stress bij uzelf en uw naasten’. Deelname is gratis.

Hartpatiënten Nijkerk revalideren dicht bij huis

Patiënten uit Nijkerk die herstellen van een hartaandoening kunnen voortaan dicht bij huis revalideren. Cardiologen van Meander Medisch Centrum en fysiotherapeuten van Corlaer en de Nije Veste bieden deze patiënten voortaan een bewegings- en ontspanningsprogramma in Nijkerk.