Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Cardiologie

Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen met een hart- of vaatziekte. Voor het onderzoek en behandelen van deze ziekten biedt het specialisme Cardiologie u de modernste technologie, samen met vooruitstrevende medische en verpleegkundige kennis. Wij zetten ons in voor het voorkomen en vroegtijdig behandelen van hartziekten. Aan de andere kant treden hartklachten vaak acuut op, waarvoor in Meander Medisch Centrum snelle behandeling geboden kan worden.

De cardiologische behandelingen vinden plaats in Meander Medisch Centrum. Ook de afdelingen Hartfunctie en Hartrevalidatie zijn daar gehuisvest. De polikliniek Cardiologie vindt u tevens op locatie Baarn.

 


Het specialisme Cardiologie bestaat uit:

Weet u wat te doen bij een hartstilstand?
 


Verbonden aan
Hartbewaking
Hartfunctieafdeling
Hartkatheterisatiekamers
Hartrevalidatie
 
Evelyn de Vrey
Cardioloog

"Het geeft mij een goed gevoel om met een patiënt een vertrouwensband op te bouwen. Typerend voor Meander is de enorme saamhorigheid. De inzet voor andere mensen bindt ons. Iedereen wil topzorg leveren. Zo is tijd bij een hartaanval niet alleen cruciaal om iemands leven te redden, maar telt elke seconde ook om het leven na de aanval optimaal te houden. Een goede dokter is kundig, maar werkt met hart en hoofd. Deze branche is volop in beweging. En ik houd van hollen of stilstaan."