Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Uw spataderen, onze zorg

Spataderen zijn een veel voorkomend probleem. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk spataderen goed en patiëntvriendelijk te behandelen. In Meander Medisch Centrum bieden wij u een totaaloplossing voor uw spataderen. Hierin zijn de nieuwste technieken voor behandeling opgenomen.

Nieuwe spataderbehandelingen
In Meander Medisch Centrum zijn twee nieuwe, patiëntvriendelijke methoden voor het behandelen van spataderen geïntroduceerd. 

  • VNUS-closure methode
  • Echoschuimscleroseren

 Het zijn patiëntvriendelijke behandelingen waar geen of slechts een plaatselijke verdoving voor nodig is. De patiënt houdt er geen littekens aan over en kan aansluitend de behandeling of de volgende dag zijn werkzaamheden alweer hervatten. Beide behandelingen zijn geschikt voor de grote spataderen en vormen een goed en patiëntvriendelijk alternatief voor het klassieke strippen. De specialist bepaalt in overleg met u welke behandeling het best past in uw situatie. 

  • De behandeling is poliklinisch, zodat u op dezelfde dag alweer thuis bent.
  • Na de behandeling hoeft u alleen een verband te dragen. 


Afspraak maken?
Heeft u een verwijzing van de huisarts en wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar het algemene afsprakennummer 033 - 850 60 70 en vraagt u naar de poli Chirurgie.