Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Landelijk erkend Vasculitis Expertisecentrum in Meander

Het Vasculitis Expertisecentrum van Meander Medisch Centrum is recentelijk officieel erkend als landelijk expertisecentrum voor dit ziektebeeld. Vasculitis is de verzamelnaam voor verschillende zeldzame aandoeningen, waarbij de wand van de bloedvaten in het lichaam ontstoken raakt.

Afscheidssymposium dokter van Albada

Na ruim 32 jaar in Meander Medisch Centrum te hebben gewerkt gaat dokter van Albada-Kuipers, reumatoloog, per 1 maart 2019 met pensioen. Ter gelegenheid hiervan organiseren we op donderdag 7 maart een symposium voor alle patiënten van de polikliniek Reumatologie.

Meer poliklinieken gestart met online afspraken

Patiënten die van hun huisarts een verwijzing hebben gekregen voor de polikliniek Neurologie, Plastische Chirurgie, Urologie of Keel Neus- en Oorheelkunde (KNO) in Meander Medisch Centrum, kunnen vanaf nu ook online hun afspraak maken.

Koninklijke onderscheiding voor reumatologe Van Albada

Op donderdag 26 april is mevrouw Iet van Albada - Kuipers, reumatologe van het Meander Medisch Centrum benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Mw. Van Albada startte in 1987 haar werkzaamheden in het toenmalige St. Elisabeth Ziekenhuis, als enige reumatoloog in Amersfoort. Inmiddels is dit specialisme uitgegroeid tot een bloeiende vakgroep met vier collega’s. Naast haar werk als reumatoloog vervulde Van Albada diverse functies binnen en buiten Meander Medisch Centrum.

Poliklinieken Oogheelkunde en Reumatologie gestart met online afspraken maken

Patiënten die van hun huisarts een verwijzing hebben gekregen voor de polikliniek Oogheelkunde of Reumatologie in Meander Medisch Centrum kunnen sinds vandaag online hun afspraak maken, zonder te bellen. Hiermee zijn er nu drie poliklinieken in Meander waar dit mogelijk is. Dermatologie startte dit voorjaar als eerste met online afspraken maken.