Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Landelijk erkend Vasculitis Expertisecentrum in Meander

Het Vasculitis Expertisecentrum van Meander Medisch Centrum is recentelijk officieel erkend als landelijk expertisecentrum voor dit ziektebeeld. Vasculitis is de verzamelnaam voor verschillende zeldzame aandoeningen, waarbij de wand van de bloedvaten in het lichaam ontstoken raakt.

Aandacht voor migraine in Meander

Op woensdag 12 september is de wereldwijde Dag van de Migraine. Meander is gastheer van twee bijeenkomsten. Ook is er deze hele week een rondreizende tentoonstelling te zien.

Meer poliklinieken gestart met online afspraken

Patiënten die van hun huisarts een verwijzing hebben gekregen voor de polikliniek Neurologie, Plastische Chirurgie, Urologie of Keel Neus- en Oorheelkunde (KNO) in Meander Medisch Centrum, kunnen vanaf nu ook online hun afspraak maken.

Informatieavond "Verder na een beroerte" wint CVA zorginnovatieprijs 2017

Jaarlijks reikt Kennisnetwerk CVA Nederland de zorginnovatieprijs uit. Dit jaar won Meander Medisch Centrum de eerste zorginnovatieprijs met de informatieavond "Verder na een beroerte". De prijs werd uitgereikt op 1 december 2017 in Evoluon Eindhoven.

Drie sterren voor Meander Slaap Waak

De ApneuVereniging doet jaarlijks onderzoek naar de zorg bij slaapproblemen zoals Apneu. Het laatste grote onderzoek is van september 2017. Hieraan deden ruim 5100 patiënten mee. De zorg in Meander Slaap Waak wordt in dit onderzoek gewaardeerd me drie sterren.