Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Geboortefotografen

Huisregels rondom beeldopnames van de geboorte
De geboorte van uw kindje is een bijzonder moment dat u waarschijnlijk vast wil (laten) leggen op beeld. Daar willen wij graag aan meewerken. Voorop staat dat de bevalling veilig verloopt en daarom is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan afspraken rondom de hygiëne, veiligheid en privacy voor zowel u en uw kindje, als de medewerkers van Meander Medisch Centrum.

 

Daarom heeft de afdeling Meander Moeder Kind huisregels opgesteld:

  • de partner of een vertrouwenspersoon van de aanstaande moeder mag foto/filmbeelden maken bij de geboorte en krijgt hiervoor instructie door een medewerker van de afdeling Meander Moeder Kind.
  • een professionele fotograaf mag foto’s maken (geen film) bij de geboorte, mits:
    • de fotograaf als zodanig staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel én
    • de fotograaf van te voren heeft deelgenomen aan de Meander-instructie op de afdeling Verloskunde en de OK (Operatiekamer).

 

Bij Meander geregistreerde geboortefotografen

Meander werkt samen met fotografen die de rondleiding en instructie op de verloskamer en OK hebben gevolgd.

Zie hier: Lisette Lubbers Fotografie, Aileen Kleine, Pure Life Geboortefotografie, Fotografie Marjolijn, Love and Little,Kristie Gloudemans Fotoreportages, Astrid Grootscholten Geboortefotografie, Lukk Geboortefotografie, Birthday Geboortefotografie, Annemarie Welp Fotografie,Lobke Koppens Geboortefotografie, Sandrinos Fotografie, Pieters Fotografie, Dora Barens Fotografie, FocusPocus Fotografie, Linda van den Burg Fotografie, Fotografique, Agnes Weber Fotografie,Vera Jagers Fotografie, Joanne Priscilla Fotografie, Rayke Knippers Fotografie,Jovas Fotografie,Sprankelend Fotografie, Moments in Life Geboorte, Renate van Lith Fotografie, Eva Thomassen Fotografie.
 

 

Aanmelden professionele fotografen

Professionele fotografen die met Meander Medisch Centrum willen samenwerken, kunnen zich aanmelden voor de rondleiding en instructie op de afdeling Verloskunde en de OK door het ingevulde registratieformulier te mailen naar de afdeling Meander Moeder Kind.