Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Maak een afspraak bij de KNO-arts van Meander Medisch Centrum

Wilt u een afspraak maken bij een KNO-arts van Meander Medisch Centrum? Dan heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Geef bij uw huisarts aan op welke locatie u een afspraak wilt maken. Wij hebben een polikliniek KNO in in AmersfoortBaarnNijkerk en in Barneveld. Op maandagavond kunt u terecht op ons KNO avondspreekuur.

 

Voor een eerste bezoek aan onze polikliniek KNO, een onderzoek of behandeling streven wij naar een korte wachttijd.

Bekijk de wachttijden voor KNO.

 


U hoeft zelf niet te bellen voor uw afspraak op de polikliniek KNO. Wij plannen de afspraak voor u in. Als wij een afspraak hebben gemaakt, krijgt u van ons een brief met daarin de geplande datum, tijd en locatie. Zo kunt u altijd teruglezen wanneer wij u verwachten. U kunt uw afspraken op de polikliniek KNO ook bekijken en afzeggen in het online patiëntenportaal MijnMeander of in de MijnMeander app.

 

Afhankelijk van uw klachten wordt eventueel meteen vervolgonderzoek ingepland, zoals een gehoortest, allergieonderzoek, een reuktest, evenwichtsonderzoek of stemonderzoek.
 

Lees meer over uw afspraak op de polikliniek van Meander Medisch Centrum en de voorbereidingen op: www.meandermc.nl/afspraak.