Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Informatiemiddag over multipel myeloom in Meander

Op zaterdag 22 februari 2020 organiseren Meander Medisch Centrum en patiëntenorganisatie Hematon een informatiemiddag over multipel myeloom. De informatiemiddag vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Patiënten, naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Landelijk erkend Vasculitis Expertisecentrum in Meander

Het Vasculitis Expertisecentrum van Meander Medisch Centrum is recentelijk officieel erkend als landelijk expertisecentrum voor dit ziektebeeld. Vasculitis is de verzamelnaam voor verschillende zeldzame aandoeningen, waarbij de wand van de bloedvaten in het lichaam ontstoken raakt.

Casemanager voor borstkankerpatiënten

Sinds kort krijgen borstkankerpatiënten in Meander tijdens het hele traject één van de mammacareverpleegkundigen als casemanager.

Informatiemiddag in Meander over MPN-ziekten

Meander Medisch Centrum en patiëntenorganisatie MPN Stichting organiseren op zaterdag 1 juni 2019 een informatiemiddag over de MPN-ziekten.

TTP Contactdag in Meander

Op zaterdag 16 februari is er van 10.00 tot 14.00 uur een bijeenkomst voor patiënten met de zeldzame bloedziekte TTP en familieleden. Trombotische trombocytopenische purpura (TTP) is een zeldzame (ernstige) aandoening waarbij de bloedplaatjes (trombocyten) in de bloedbaan gaan klonteren en zo de kleine bloedvaten afsluiten.