Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Overig

Informatie bijgewerkt 29 mei 2020

 

Is het restaurant open?

Het restaurant Meander Marché is dicht voor bezoekers en patiënten. Medewerkers van het ziekenhuis kunnen gebruik maken van het restaurant indien zij niet op hun eigen werkplek kunnen eten.

 

Ik bied graag hulp aan. Hoe kan ik Meander Medisch Centrum helpen?

In deze tijd bieden veel mensen hulp aan aan Meander. Het is hartverwarmend en personeel voelt zich hierdoor erg gesteund.

 

  • Medische persoonlijke beschermingsmiddelen (plastic beschermbrillen, mondkapjes, etc.) zijn van harte welkom. Wij willen benadrukken dat het materiaal dat wij kunnen gebruiken moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het is immers bestemd voor de bescherming van onze medewerkers en die hebben wij de komende tijd hard nodig. De vele initiatieven zijn hartverwarmend maar momenteel kunnen wij enkel de volgende materialen gebruiken:
    • Maskers van het type FFP2 of FFP3. Dit staat meestal op de verpakking met de aanduiding NEN-EN 149:2001 en het CE keurmerk. 
    • Tyvek beschermingspakken
  • Aanbod zorgpersoneel: op dit moment hebben we voldoende aanmeldingen.
     

Mocht Meander andere hulp nodig hebben, dan zullen wij hiervoor een oproep plaatsen. We danken iedereen voor het aanbieden van hulp, het wordt ontzettend op prijs gesteld.

 

Wat gebeurt er nu met congressen en evenementen in Meander?

Alle evenementen en congressen zijn afgezegd.