Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Afspraken polikliniek

Informatie bijgewerkt: 22 mei 2020

 

Alle poliklinieken in Meander zijn open. Uitgestelde afspraken en nieuwe afspraken plant Meander geleidelijk weer in. Uw behandelend specialist in Meander bepaalt wanneer uw afspraak doorgaat en of zorg op afstand mogelijk is. Patiënten waarbij de medische urgentie het hoogste is, worden als eerste opgeroepen.

 

Contact over uw afspraak

Meander neemt contact met u op als er nieuws is over uw afspraak. Dit kan zijn telefonisch, per sms of brief. Let op: Meander belt met een anoniem nummer.

Neem alleen contact op met de polikliniek als wij u gevraagd hebben om zelf te bellen voor uw afspraak, bijvoorbeeld voor het maken van een controle-afspraak. 

 

Zorg op afstand

Meander streeft er naar om alle zorg die op afstand kan plaatsvinden, ook op afstand te doen. Dit houdt in dat een deel van de afspraken/consulten via beeldbellen, e-mail of telefoon plaatsvindt.

 

Voor beeldbellen en voor de afspraakbevestiging per SMS is het extra belangrijk is dat we correcte contactgegevens hebben, zoals mobiele telefoonnummer en e-mailadres. U kunt uw gegevens aanvullen of aanpassen in het patiëntenportaal MijnMeander. 

 

Maatregelen voor veilige zorg

  • In het ziekenhuis gelden voorzorgsmaatregelen zoals het bewaren van 1,5 meter afstand. Lees deze maatregelen, voordat u naar het ziekenhuis gaat. 
  • Poliklinische afspraken en onderzoek waarvoor de patiënt naar het ziekenhuis moet komen, vinden plaats op locatie Baarn en in Amersfoort. Voor onderzoek is 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk. Meander neemt hiervoor passende maatregelen.
  • Kom alleen. Hiermee voorkomen we onnodige drukte in het gebouw. Een begeleider is alleen toegestaan voor kinderen tot 18 jaar, voor patiënten met dementie of een verstandelijke beperking of als uw behandelend specialist heeft aangegeven dat u een begeleider mag meenemen.
  • In Amersfoort zijn nog steeds meerdere ingangen gesloten uit veiligheidsoverwegingen. U meldt zich in Amersfoort in de parkeergarage, bij het paviljoen voor de ingang. Hier controleren medewerkers u op eventuele klachten. In Baarn meldt u zich in de centrale hal.

 

Wat te doen bij verergering van klachten

  • Is uw afspraak in Meander onlangs afgezegd of uitgesteld en verergeren uw klachten? Neem contact op met uw behandelend specialist in Meander. Dit kunt u doen via de polikliniek, telefoonnummer 033 - 850 6070.
  • Bent u doorverwezen naar Meander en heeft Meander uw afspraak nog niet gepland en verergeren uw klachten? Neem contact op met uw huisarts of uw verwijzer.

 

Online afspraken plannen of wijzigen niet mogelijk

Het is tijdelijk niet mogelijk om online afspraken te maken of te wijzigen. Voor het maken van een afspraak neemt Meander contact met u op. Het bekijken en afzeggen van uw afspraak via www.mijnmeander.nl is wel mogelijk.

 

Bekijk de film over de tijdelijke ingangen in Amersfoort: