Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Komt u voor bloedafname?

Informatie bijgewerkt 05 oktober 2020

 

Bloedafname voortaan op afspraak

U kunt op afspraak langskomen voor bloedprikken. Dit geldt voor alle locaties van Meander, met uitzondering van priklocatie De Heelkom in Achterveld. 

 

Naar het online afsprakenformulier


Het inleveren van urine en/of ontlasting kan zonder afspraak.

 

Locaties en openingstijden

Voor bloedafname of het inleveren van urine of ontlasting kunt u nog niet op alle locaties van Meander en prikpunten in de regio terecht. Bekijk het overzicht van prikpunten om te zien welke locatie open en gesloten is en op welke dagen en tijden.

 

Een mondkapje is verplicht

Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht voor alle patiënten, begeleiders en bezoekers in alle openbare ruimtes in Meander. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

 

Kom als het kan zonder begeleider

Kom als het kan zonder begeleider naar uw afspraak. Als het echt nodig is, mag u maximaal één begeleider/naaste meenemen. Hiermee voorkomen we onnodige drukte in het gebouw en houden we samen de zorg veilig.

Lees meer over de regels voor begeleiders.

 

Controle op klachten

In het ziekenhuis controleren medewerkers van Meander u op klachten die passen bij het coronavirus, zoals verkoudheid, hoesten en koorts: 38 graden of meer. Als dit het geval is, nemen onze medewerkers passende maatregelen. 

 

Trombosedienst
De Trombosedienst is open. Heeft u een vraag, stel die dan aan de Trombosedienst.