Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Activiteitenweger app

Met onze Activiteitenweger app kunt u uw activiteiten plannen op uw smartphone of tablet. Op deze manier heeft u uw planning altijd bij de hand. De app is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. De ontwikkeling van de app is mogelijk gemaakt met steun van de Vrienden van Meander; in het bijzonder de Scheltus stichting. De app is beschikbaar in Google Play en in de App Store. De kosten van de app bedragen 5,50 euro.

 

Vervanging app

Eind 2017 is de Activiteitenweger app vervangen door een nieuwe versie, die ook geschikt is voor jongeren. Sinds januari 2018 is de vorige versie niet meer te downloaden.
In de vorige versie was een backend te gebruiken door ergotherapeuten. In de nieuwe versie is dit nog niet mogelijk, maar dit zal wel ontwikkeld worden.
 

Heeft u recent de vorige versie van de app aangeschaft en betaald, dan kunt u uw geld terug ontvangen. U kunt dan contact met ons opnemen via activiteitenweger@meandermc.nl.

 

Nieuwtjes en feitjes over de Activiteitenweger app

  • In de app is extra aandacht voor het stimuleren van bewegen. U kunt bij de activiteiten aangeven of u bij de activiteit intensief beweegt.
  • In de app is het mogelijk om doelen in te voegen. Zodra u de activiteit / het doel plant en heeft uitgevoerd registreert de app dit.
  • De Activiteitenweger app heeft nog geen koppeling met de backend functie. Op de achtergrond wordt gewerkt aan deze mogelijkheid.
  • Activiteiten kunnen worden doorgepland, wat voor veel gebruikers een pré is!
  • In de app wordt duidelijk het basisniveau en gedurende de dag het huidige niveau weergegeven.
  • De gekozen kleuren en opbouw van het agendascherm is in overleg gegaan met Koninklijke Visio.

 

Graag horen wij uw mening over onze Activiteitenweger app. Vul het evaluatieformulier in: voor patiënten of professionals.