Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Dialysecentrum Harderwijk

In het Niercentrum Midden-Nederland Harderwijk bundelen Meander Medisch Centrum en Ziekenhuis St Jansdal hier de zorg voor dialysepatiënten in de regio Midden-Nederland. In het dialysecentrum dat gevestigd is in het zorgfont bij het St Jansdal in Harderwijk werken beide ziekenhuizen samen aan de beste zorg voor dialysepatiënten. Het Niercentrum heeft een HKZ-certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen.
 

Het Dialysecentrum Harderwijk is gezellig en huiselijk ingericht en heeft tien plaatsen voor dialyse.  De medewerkers lopen niet in wit uniform, maar in spijkerbroek en poloshirt. Het centrum heeft beschikking over moderne apparatuur en als het nodig is kunt u terugvallen op alle voorzieningen en aanwezige specialisten van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. U wordt in Harderwijk begeleid door gediplomeerde en ervaren dialyseverpleegkundigen en bezocht door een nefroloog.

Vakantiedialyse
In het Dialysecentrum Harderwijk kunt u ook terecht voor vakantiedialyse. Wilt u meer weten over de vakantiedialyse en de mogelijkheden? Belt u dan met het algemene telefoonnummer van het Meander Medisch Centrum 033 - 850 5050.

Niercentrum Midden-Nederland - Dialysecentrum Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 90

3844 DG Harderwijk

Bereikbaar via telefoonnummer 0341 – 772731 of via het algemene telefoonnummer 033 – 850 5050 van het Meander Medische Centrum

 

Klik voor meer informatie over ons Dialyse Centrum Harderwijk op de website van St Jansdal.