Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Laserbehandelingen van Medi Skin Care

Medi Skin Care staat voor een gezonde huid met medische kwaliteit. Wij behandelen op ruim 50 locaties door heel Nederland, waaronder 10 ziekenhuizen. In de ziekenhuizen waar onze HBO-opgeleide en BIG-geregistreerde huidtherapeuten werkzaam zijn, prijst men ons om de kwaliteit en integriteit. Elke woensdag en donderdag zijn wij van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Daarnaast hebben wij nog een eigen huidcentrum in De Bilt (regio Utrecht) dat vijf dagen per week geopend is.

 

Huidaandoeningen die Medi Skin Care behandelt op de polikliniek Dermatologie van Meander Medisch Centrum

Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen op zowel medisch als cosmetisch gebied en behandelen een breed spectrum aan huidaandoeningen waaronder:

- Acne- en littekens
- Beenvaatjes
- Couperose
- Rosacea
- Fibromen/steelwratjes
- Melasma
- Pigment
- Chirurgische/keloïd/brandwondlittekens
- Overbeharing
- Grove poriën
- Wijnvlekken
- Wratten
- Dermale naevi
- Sproeten
- Schimmelnagels
- Steelwratjes
- Rimpels

 

Intakegesprek Medi Skin Care

Voordat er gestart wordt met behandelingen komt de patiënt eerst op intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kijkt de huidtherapeut naar de klacht van de patiënt en wordt er een realistisch behandelplan opgesteld met het aantal benodigde behandelingen en bijbehorende kostenindicatie. Dit behandelplan kan door de patiënt ingediend worden bij de verzekering om erachter te komen of de behandelingen eventueel (deels) vergoed worden. Een intakegesprek kost 20 euro, maar dit bedrag wordt zodra de patiënt in behandeling komt van de behandelkosten afgetrokken. Als de patiënt akkoord is met dit behandelplan, kan er gestart worden met de behandelingen. In veel gevallen kan dit direct na het intakegesprek, als de patiënt zich hier prettig bij voelt.

 

Afspraak maken bij Medi Skin Care

Afspraken kunnen direct gemaakt worden via de polikliniek Dermatologie van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. U kunt ook via het hoofdkantoor van Medi Skin Care een afspraak maken. Op deze manier kan er ook gekeken worden of de juiste apparatuur aanwezig is op de gewenste dag. Dit kan via telefoonnummer 030 – 22 03 600 of via onze WhatsApp service 06 – 20 79 98 25. Let op: u kunt afspraken kosteloos annuleren of wijzigen indien dit minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak telefonisch of per mail gedaan wordt. Wij brengen kosten in rekening, indien de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd/gewijzigd of niet wordt nagekomen.

 

Worden de behandelingen van Medi Skin Care vergoed door de zorgverzekeraar?

Dit is een vraag die wij dagelijks krijgen van patiënten. Het antwoord is helaas niet zo simpel. Of behandelingen vergoed worden, hangt namelijk af van de persoonlijke verzekering, bent u aanvullend verzekerd of niet. Medi Skin Care heeft een contract met veel zorgverzekeraars. Dat betekent dat als u aanvullend verzekerd bent, bepaalde behandelingen inderdaad vergoed kunnen worden. Ook hebben behandelingen met een medische aard meer kans op vergoeding dan behandelingen met een cosmetische aard. Behandelingen in het gezicht hebben ook vaak meer kans op vergoeding. Wij adviseren om altijd eerst contact op te nemen met de zorgverzekeraar om erachter te komen of behandelingen vergoed worden. Dit om teleurstelling of financiële moeilijkheden te voorkomen. Wilt u weten met welke verzekeraars wij een contract hebben? Neem een kijkje op onze site: https://mediskincare.nl/verzekerde-zorg.html.

 

Heb ik voor een huidbehandeling bij Medi Skin Care een verwijzing nodig?

U kunt ook in het ziekenhuis zonder verwijzing bij ons terecht. Veel van onze patiënten in het ziekenhuis worden doorverwezen door hun huisarts of dermatoloog waarmee wij samenwerken. In sommige gevallen kan een doorverwijzing wel meehelpen voor de verzekering en is de kans dat de behandeling vergoed wordt hierdoor groter.

 

Medi Skin Care - Huid- & laserpraktijk met zorg

  • Gezonde huid met medische kwaliteit

  • HBO-opgeleide en BIG-geregistreerde huidtherapeuten

  • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

  • Op maat gemaakte zorg en persoonlijke aandacht

  • Breed spectrum aan medische en cosmetische behandelingen
     

Lees meer: www.mediskincare.nl