Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Mohs-chirurgie in Meander Medisch Centrum

Op de poli Dermatologie in Meander Medisch Centrum kunnen patiënten terecht voor Mohs micrografische chirurgie (kortweg Mohs-chirurgie). Mohs-chirurgie is een patiëntvriendelijke chirurgische methode die de grootste kans geeft op een tumorvrij resultaat en tegelijkertijd een zo klein mogelijke operatiewond. Dermatologen Noor van Oosten en Ineke Janse zijn gespecialiseerd in deze behandeling. Vandaag wordt het Mohs-centrum officieel geopend.

Dermatoloog Meander te gast bij Nieuwsweekend NPO Radio 1 over zweten

Waarom zweet de ene persoon meer dan de ander? En is er iets aan te doen? Dermatoloog Noor van Oosten van Meander Medisch Centrum geeft het antwoord in het programma Nieuwsweekend op NPO Radio1.

Landelijk erkend Vasculitis Expertisecentrum in Meander

Het Vasculitis Expertisecentrum van Meander Medisch Centrum is recentelijk officieel erkend als landelijk expertisecentrum voor dit ziektebeeld. Vasculitis is de verzamelnaam voor verschillende zeldzame aandoeningen, waarbij de wand van de bloedvaten in het lichaam ontstoken raakt.

Start verbouwing Dermatologie voor Mohs' chirurgie

Deze week is de verbouwing begonnen van de poli Dermatologie. De poli wordt verbouwd om vanaf mei Mohs' chirurgie in Meander te kunnen aanbieden.

Meer poliklinieken gestart met online afspraken

Patiënten die van hun huisarts een verwijzing hebben gekregen voor de polikliniek Neurologie, Plastische Chirurgie, Urologie of Keel Neus- en Oorheelkunde (KNO) in Meander Medisch Centrum, kunnen vanaf nu ook online hun afspraak maken.