Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

14 november informatiemarkt diabetes in Meander

Wie meer wil weten over diabetes of de bloedglucose wil laten testen is op maandag 14 november (Wereld Diabetes Dag) welkom op de informatiemarkt bij Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Zowel diabetespatiënten en belangstellenden zijn van harte welkom.

Pluscertificaten 2016 voor diabeteszorg in Meander Medisch Centrum

De diabeteszorg in Meander Medisch Centrum voor volwassenen en kinderen voldoet aan de kwaliteitseisen van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Dit geeft aan dat Meander Medisch Centrum zo is ingericht dat de diabeteszorg volgens de zorgstandaard van de Nederlandse Federatie Diabeteszorg wordt uitgevoerd.

Robot Charlie en app helpen kinderen met diabetes

Kinderdiabetes is een ingewikkelde chronische ziekte. Het is moeilijk voor kinderen om hier goed mee om te gaan. Daarom doet Meander Medisch Centrum mee aan Europees onderzoek naar gebruik van een robot met app om ze hier bij te helpen.

Geslaagde volleybalclinic voor tieners met diabetes

Sporten met diabetes is heel uitdagend, maar is ook goed voor je! Dat was de boodschap van de volleybalclinic die de kinderdiabetesteams van Meander Medisch Centrum Amersfoort en ziekenhuis Tergooi samen organiseerden.