Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Apotheek

U kunt direct na uw bezoek aan de polikliniek of na ontslag uit het ziekenhuis uw medicijnen meenemen. Daarvoor kunt u met uw recept terecht bij de Apotheek in Meander Medisch Centrum in de Oranjerie.

Ons assortiment
Vrijwel alle middelen die door onze specialisten worden voorgeschreven hebben wij op voorraad. Alleen speciale bereidingen moeten worden gemaakt. Deze kunt u op later tijdstip ophalen of thuis laten bezorgen. Als er vragen of onduidelijkheden zijn over de voorgeschreven medicijnen, dan kan de apotheker direct contact opnemen met uw behandelend specialist. Bij de Meander Apotheek kunt u ook terecht voor verband- en hulpmiddelen en zelfzorgartikelen zoals paracetamol.

Informatie over uw geneesmiddel
Medewerkers van de Meander Apotheek weten precies hoe u de geneesmiddelen moet gebruiken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen wat u van de geneesmiddelen kunt verwachten en hoe u ze het beste kunt innemen. Uiteraard ontvangt u een bijsluiter met informatie over het gebruik en de eventuele bijwerkingen. Maar ook op andere vragen over uw geneesmiddel kunt u in de apotheek een antwoord krijgen. Bovendien heeft de apotheek gratis informatiefolders voor u over allerlei geneesmiddelen, ziektebeelden en patiëntenverenigingen.

Veiligheid voorop
Ieder recept wordt door de medewerkers van de Meander Apotheek zorgvuldig gecontroleerd. Zij letten op de voorgeschreven dosering, allergieën en aandoeningen. Als u ook andere geneesmiddelen gebruikt letten wij ook op de combinatie van de middelen. Meld het wanneer u overgevoelig bent voor bepaalde middelen, zwanger bent of wilt worden of wanneer u borstvoeding geeft. Zo krijgt u alleen middelen die u veilig kunt gebruiken. Zonodig overleggen wij met uw behandelend specialist.

Uitwisselen van informatie
Samen met uw thuisapotheek zorgt de Meander Apotheek dat uw medicatiedossier up-to-date blijft, door uitwisseling van uw medicatiegegevens. Het is behulpzaam als u een medicatieoverzicht van uw thuisapotheek meeneemt als u naar het ziekenhuis komt, of een medicijnenpaspoort. Natuurlijk wordt uw thuisapotheek op de hoogte gebracht van de geneesmiddelen die u via de Meander Apotheek krijgt.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.


Klanttevredenheidsonderzoek
De Meander apotheek wil de kwaliteit van zorg continu verbeteren. Uw mening is hierbij heel belangrijk. U kunt benaderd worden om deel te nemen aan dit onderzoek. Het onderzoek is vrijwillig en anoniem.

Bereikbaarheid en openingstijden
Meander Apotheek

Meander Apotheek
Telefoonummer

033-850 50 50
meanderapotheek@
meandermc.nl

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.