Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Chronisch vermoeidheidsyndroom / ME

Als je chronisch vermoeid bent, ben je vaak heel moe. In sommige gevallen wordt dit Chronisch Vermoeidheidssyndroom  (CVS) genoemd. Het is geen vermoeidheid die alleen optreedt na een fikse inspanning of slecht slapen. Rusten of slapen helpt dan ook niet om er vanaf te komen.
De vermoeidheidsklachten kunnen van grote invloed zijn op  het dagelijkse leven. Je bent bijvoorbeeld niet meer in staat om volledig naar school te gaan, te sporten en/of het contact met vriendinnen en vrienden wordt minder.
In Meander Medisch Centrum hebben we een speciaal  behandelprogramma voor jongeren met chronische vermoeidheid. Tijdens dit behandelprogramma helpen wij je om je activiteiten op te bouwen die je weer graag zou willen en moet doen. Hierbij zijn verschillende mensen betrokken: een revalidatiearts, ergotherapeut, fysiotherapeut, maatschappelijk werkster en een psycholoog. Ook je ouders worden bij dit traject betrokken.

 

In de folder “Chronische vermoeidheid en chronische pijn” kun je meer lezen over het behandelprogramma en onze zienswijze hierover.


Afdelingen / specialismen
Fysiotherapie
Kindergeneeskunde
Kinderrevalidatiegeneeskunde
Revalidatiegeneeskunde
Folders
Chronische vermoeidheid en chronische pijn
 
Specialisten / zorgverleners
Fysiotherapie
Kindergeneeskunde
Kinderrevalidatiegeneeskunde
Revalidatiegeneeskunde
 
Spreekuren
Revalidatiegeneeskunde (algemeen)