Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Onderzoeken

In verband met het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor alle onderzoeken, zoals het maken van röntgenfoto's of een ECG, of het laten testen van uw bloed op een specifieke aandoening of allergie, kunt u terecht bij het Diagnostisch Centrum Meander. Diagnostisch Centrum Meander maakt onderdeel uit van Meander Medisch Centrum en is gevestigd op alle locaties van Meander.

 

Meer informatie over onderzoek, aangevraagd door uw huisarts, vindt u op de website van Meander Diagnostisch Centrum.

 


Afspraak maken
Het kan zijn dat uw arts of verloskundige zelf al met ons heeft gebeld om een afspraak te maken, maar meestal doet u dit zelf. U kunt van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur bellen met 033 - 850 8700. Diagnostisch Centrum Meander zorgt ervoor dat verschillende onderzoeken op dezelfde dag uitgevoerd kunnen worden, zonder lange wachttijden.

Voor een deel van de onderzoeken, zoals bijvoorbeeld bloedprikken, hoeft u geen afspraak te maken. Voor deze onderzoeken kunt u dezelfde dag al terecht.

 Alles op één dag
Bij diverse specialismen van Meander Medisch Centrum kunnen uw onderzoeken, de diagnosestelling en soms zelfs al het behandelplan op één dag plaats vinden. Klik voor meer informatie op de link in het menu.