Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Geen contract met zorgverzekeraar

Als Meander Medisch Centrum geen contract heeft met uw zorgverzekeraar, dan zult u een deel van de kosten zelf moeten betalen. Wij brengen dan de zogenaamde passantenprijs aan u in rekening.

Door goede afspraken met zorgverzekeraars te maken, probeert Meander Medisch Centrum te voorkomen dat u zelf de rekening ontvangt.


Controleer of uw zorgverzekeraar een contract heeft met Meander Medisch Centrum

U kunt ook overstappen naar een zorgverzekeraar die wel een contract heeft met Meander Medisch Centrum. U kunt één keer per jaar van zorgverzekeraar veranderen. Uw bestaande verzekering moet u dan opzeggen vóór 1 januari. Vóór 1 februari daaropvolgend moet u een nieuwe zorgverzekering hebben afgesloten. Deze geldt dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari.
 

Ter informatie: de tarieven voor behandelingen uit het gereguleerde segment, oftewel het A-segment en de overige producten, worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk deze tarieven op de website van de NZa

 

Voor keuringen en inlichtingen (met name rijbewijskeuringen) is Meander verplicht BTW te heffen. Deze BTW (21%) komt boven op het door de NZa aangegeven tarief. Bekijk de tariefsinformatie over rijbewijskeuringen.


Passantentarieven Meander Medisch Centrum
De tarieven van onze behandelingen in onderstaande prijslijsten zijn alleen van toepassing als uw zorgverzekeraar géén contract heeft afgesloten met Meander Medisch Centrum.

 

 

 

Heeft u een vraag over de tarieven van Meander Medisch Centrum? Neem dan contact op met onze afdeling Facturering/Debiteuren, via telefoonnummer 033 – 850 4239, of gebruik het formulier.