Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Registreren

 

Als u voor de eerste keer inlogt bij MijnMeander, moet u zich eenmalig registreren. Pas daarna kunt u gebruik maken van MijnMeander.


Na het inloggen bij MijnMeander, ziet u in het linker menu ‘Registratie patiëntenportaal’ staan. Houd uw polisnummer van uw zorgverzekering bij de hand en volg de volgende stappen:

 

Stap 1: Klik in het scherm op de link ‘Ik wil nu mijn gegevens controleren en alle stappen doorlopen’. 
 
Stap 2: Controleer uw gegevens en vul deze aan. Vul uw e-mailadres en 06-nummer correct in.

 

Stap 3: Sla uw wijzigingen op.
 
Om te controleren of uw e-mailadres juist is, ontvangt u een e-mail.

 

Stap 4: Ga naar uw e-mail, open het e-mailbericht van Meander (afzender: no-reply@meandermc.nl) en klik op de hyperlink 'Mijn geregistreerde e-mailadres is correct' in dit bericht.


Stap 5: Ga terug naar de webpagina MijnMeander. In MijnMeander verschijnt daarna een bericht dat uw e-mail succesvol geverifieerd is. 


Stap 6: Vink aan ‘Ik heb de gegevens naar waarheid ingevuld’ en ‘ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’. Sla uw wijzigingen op.  

 

Stap 7: U komt nu op de startpagina van MijnMeander en kunt gebruik maken van de verschillende onderdelen van het portaal.

 

Als u zich nu wilt registreren, gaat u naar inlogpagina. U logt in bij MijnMeander en doorloopt daarna bovenstaande stappen. 


Inschrijving afronden
Bent u nog niet bekend als patiënt van Meander? Of is uw legitimatie nog niet gecontroleerd? Meld u zich voor uw bezoek aan de polikliniek bij de Informatiebalie op één van onze locaties om u te legitimeren (neem uw ID mee!) en uw inschrijving af te ronden.