Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

DigiD aanvragen

Voor de bescherming van uw gegevens, kunt u alleen van MijnMeander gebruik maken door in te loggen met uw DigiD. Meander gebruikt DigiD om uw identiteit vast te stellen.

 

Heeft u nog geen DigiD?
U kunt DigiD aanvragen via de website www.digid.nl. Om MijnMeander te kunnen gebruiken, moet u een DigiD met sms-controle aanvragen; dit is veiliger in gebruik.

 

Meer uitleg over DigiD vindt u op https://digid.uabc.nl/nl/.

 

Heeft u wel een DigiD, maar nog geen controle via sms ingesteld?
Ga naar www.digid.nl en klik op Inloggen Mijn DigiD. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord (bovenste optie). Voeg daarna de sms-controle toe.

 

Inloggen met DigiD app
U kunt ook inloggen bij Mijn DigiD via de DigiD app. U logt dan in met een QR-code in plaats van SMS-code. Als u de app nog niet heeft, moet u deze eerst installeren op uw apparaat en activeren. Lees meer hierover op de website van DigiD: https://www.digid.nl/over-digid/app.

 

Dit is dus een andere app dan de MijnMeander app. Het gebruik van de DigiD app om in te loggen bij MijnMeander is niet verplicht.

 

Komt u er niet uit? Ga naar de Vraag en Antwoord pagina van DigiD: https://www.digid.nl/nl/vraag-en-antwoord/.

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Is uw DigiD verlopen?
Vraag dan opnieuw uw DigiD aan op www.digid.nl.

 

Na het aanvragen of uitbreiden van uw DigiD krijgt u per post een activeringscode. Dit kan vijf werkdagen duren. Hiermee kunt u uw DigiD activeren. U hebt hiervoor ook uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.