Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum waarschuwt voor nepadvertenties

Meander Medisch Centrum plaatst wel eens advertenties in kranten en tijdschriften. Hiervoor werken we samen met erkende uitgevers. Er zijn echter minder goedwillende partijen op de markt die onze relaties en Vrienden benaderen, onder het mom van een advertentie voor Meander Medisch Centrum. Wij nemen hiervan afstand.

 

Recent zijn e-mails verstuurd aan diverse relaties van ons ziekenhuis, met als onderwerp ‘Stichting Leven met kanker MeanderMC’. Het betreft de verkoop van advertenties op bureauleggers. Meander Medisch Centrum is echter niet betrokken bij dit drukwerk en zal de bureauleggers ook niet verspreiden in het ziekenhuis.

 

Ook andere uitgevers produceren drukwerk dat gratis wordt toegezonden aan onder andere ziekenhuizen (vaak de kinderafdeling). Het lijkt een aardige geste, maar voor de totstandkoming van dit drukwerk wordt een beroep gedaan op het bedrijfsleven in ons verzorgingsgebied met de vraag te willen adverteren in dit door het ziekenhuis ongewenste drukwerk. Wij verspreiden het niet, tenzij hierover sluitende afspraken zijn gemaakt met de betreffende afdeling g en eventueel betrokken relaties van Meander Medisch Centrum.

 

Neemt u bij twijfel contact op met de afdeling Communicatie van Meander Medisch Centrum, via telefoon 033 – 850 2008.

 

Heeft u te maken met fraude, meld dit dan bij de www.fraudehelpdesk.nl