Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Ziekenbezoek online plannen in Meander Medisch Centrum

Vanaf deze week biedt de website van Meander Medisch Centrum een nieuwe service: ziekenhuisplanner.nl. Op deze website kunnen familie, vrienden en kennissen van een opgenomen patiënt samen hun bezoek afstemmen via een online agenda. Met behulp van een dagboek kunnen zij elkaar op de hoogte houden van hoe het in hun ogen met de patiënt gaat.

 

Door het gebruik van de agenda op ziekenhuisplanner.nl kan het bezoek beter over de dag of week gespreid worden. Deelnemers kunnen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en vervolgens zelf het ziekenbezoek inplannen. Patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum kunnen gratis van deze service gebruik maken.

 

Bezoek ziekenhuisplannerMakkelijk en veilig
Ziekenhuisplanner.nl is gemakkelijk in gebruik. Een e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de website te gebruiken. Iedereen kan als initiatiefnemer een groep starten en vrienden, familie en kennissen via e-mail uitnodigen om de agenda in te vullen. Met het oog op privacy gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding.

Meer informatie is te vinden op de website van Meander Medisch Centrum: www.meandermc.nl/ziekenhuisplanner.

 

Datum: 25 april 2013

Informatie bijgewerkt: 17 december 2013