Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Wenslichtjes-actie voor kindvriendelijker operatieafdeling

Het nieuwste project van de Vrienden van Meander richt zich volledig op kinderen die geopereerd worden in het Amersfoortse ziekenhuis. Het is vaak best eng om op een bed naar de OK te rijden, waar alle mensen in blauwe pakken lopen, met mutsen op en kapjes voor. Met een kindvriendelijker aankleding van de ruimtes en gangen gaat het spannende er wat af. Door het kopen van een wenslichtje kan iedereen bijdragen aan dit doel.

 

Het publiek kan voor 3 euro een wenslichtje adopteren in de grote kerstboom die in het ziekenhuis komt te staan. Van 8 tot en met 11 december zijn alle bezoekers van het ziekenhuis welkom bij het kraampje bij de boom om een wenslichtkaart op te hangen.

 

Via internet is het nu al mogelijk een wens te doen, via www.wenslichtje.nl. Alle wensen komen op stervormige kaarten te staan, die bij een lichtje in de boom worden gehangen. Een selectie van de wensen wordt voor de kerst aangeboden aan de patiënten die in het ziekenhuis liggen.

 

De eerste wenslichtjes zijn al gekocht door diverse bedrijfsvrienden, zoals On Demand Rentals, kinderdagverblijf Bzzzonder en restaurant El Ternero in het kader van hun jubileum. De opbrengst van alle verkochte wenslichtjes gaat volledig naar het project ‘een kindvriendelijker operatieafdeling in Meander Medisch Centrum’.

 

De wenslichtjesactie van de Vrienden van Meander heeft als doel een kindvriendelijker aankleding van de operatieafdeling.

 

 

 

 

 

Informatie bijgewerkt: 23 November 2015