Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Verpleegkundigen Meander in jubileumuitgave

De NVZ, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum verscheen het magazine Zilver. Hierin staat een interview met twee verpleegkundigen van Meander Medisch Centrum. De een werkt nog maar kort in de zorg, de ander al vele jaren.

 

Op 19 december verscheen het magazine Zilver, een jubileumuitgave van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen die precies 25 jaar bestaat. Hierin staat een dubbelinterview met Gera en Lysanne, twee verpleegkundigen in Meander Medisch Centrum. Zij werden geïnterviewd over de verschillen in de zorg tussen vroeger en nu: het contact met de artsen, de verantwoordelijkheid en begeleiding, van papieren dossiers naar ICT-toepassingen en de werkdruk.

 

Uit Zilver: Ondanks al die drukte zouden Lysanne en Gera hun werk voor geen goud willen missen. Gera: "Als ik nu opnieuw een vak moet kiezen, zou ik meteen weer verpleegkundige worden. Geen twijfel mogelijk. Dit is wat ik het liefst doe." Ook Lysanne is stellig: "Ik ben nog altijd dolblij dat ik toevallig die krantenadvertentie zag met daarin de opleiding van Meander Medisch Centrum. Anders was ik misschien nooit verpleegkundige geworden. Het is een match made in heaven."

 

Lees hier het magazine Zilver (PDF)

 

Informatie bijgewerkt: 4 January 2017