Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Traktaties op Dag van de Zorg in Meander Medisch Centrum

Koffie en cappuccino, geserveerd vanuit een Mini Cooper. Zoete lekkernijen, pastasalade, hartige hapjes en een kaasplankje. In samenwerking met Hotelschool Amersfoort zette Meander Medisch Centrum patiënten en medewerkers op 13 mei heerlijk in het zonnetje. Met elkaar vierden zij de internationale Dag van de Zorg.

 

Dag van de Zorg 2013Rond 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, is het in zorginstellingen al jaren traditie om aandacht te besteden aan de bijdragen die verpleegkundigen en verzorgenden leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Meander Medisch Centrum grijpt deze gelegenheid aan om alle mensen die in de zorg werken eens lekker te verwennen. Ook patiënten biedt Meander graag iets extra’s.

 

Bij de hoofdingang van de locaties Amersfoort Lichtenberg en Elisabeth stond een Mini Cooper geparkeerd. Patiënten, bezoekers en medewerkers die langsliepen, werden hier getrakteerd op een vers kopje koffie of cappuccino. De hele dag door waren er diverse verwenacties. Leerlingen van Hotelschool Amersfoort, onderdeel van MBO Amersfoort, deelden zoete lekkernijen uit aan verpleegkundigen op de verpleegafdelingen en aan medewerkers en patiënten op de poliklinieken. Opgenomen patiënten werden tijdens hun lunch verrast met een pastasalade. De leerlingen van de Hotelschool trakteerden verpleegkundigen van de avonddienst ‘s middags op een hartig hapje. Om 23.00 uur deelden diverse managers van Meander een kaasplankje uit aan de verpleegkundigen van de nachtdienst. Voor alle overige medewerkers van Meander Medisch Centrum was er ’s ochtends een gebakje bij de koffie.

 

Bekijk meer foto’s over de viering van de Dag van de Zorg in Meander Medisch Centrum.

 

Datum: 13 mei 2013

Informatie bijgewerkt: 17 December 2013